København SV
+45 51 51 10 17
mette@dancemovement.dk

Danse- & bevægelses terapi, Gruppe

Danse Bevægelses Terapi - Psykoterapi - Coaching - Proces Facilitering

I Danse Terapien handler det om den læring, der er i bevægelserne og hvad de udtrykker. Bevægelsesaktiviteten har en værdi i sig selv, fordi den giver mulighed for at du meningsfuldt kan udfolde, udtrykke og dykke dybere ned og undersøge, hvem du er, hvem du gerne vil være, hvad du kæmper med og hvad du måske har fortrængt.

Dans-Bevægelses Terapi (DMT) er en fusion hvor elementer fra moderne dans, kropsterapeutiske overbevisninger og psykologi med dens forskellige teoretiske rammer mødes i denne terapiform for at forbedre trivsel.

Ved Danseterapi i Gruppe gør vi udover de kropslige også brug af de sociale elementer i den terapeutiske proces til at udvikle og udforske personlige og sociale kompetencer.

Danseterapi i gruppe er rigtig god til at udforske dette samspil med sig selv og samtidig med andre. At kunne blive med sin egen udforskning samtidig med at andre er i deres uden at blive forstyrret.

gallery2

Praktisk
Ved danseterapi i gruppe er der flere muligheder.

Eget tema

  1. Vi starter i en cirkel og alle deltager fortælle om hvad de gerne vil arbejde med. Her er det egene problematiker, der bringes op. Herefter gå vi på gulvet. Vi starter med med opvarmning for at vække kroppen, for at komme i kontakt me denne. Herefter udforskes eget tema med de bevægelser der naturligt kommer. Dette gøre med støtte fra terapeuten, der giver hjælper dig med at finde ud at hvad dine bevægelser fortæller, og samtidig for det koblet til din problematik og de følelser der knyttet an til problematiken.
  2. Mod slut samles ind, og når bevægelser er faldet til ro sidder i, eller ligger i ned for at fordøje.
  3. Der samles op i plenum og til hvordan bringe det nye med dig videre i livet.

Et fælles tema givet af Terapeuten (eks. balance, kontakt, grænser, kraft)

  1. Der tages gerne udgangspunkt i et tema og ud fra det begynder man at arbejde individuelt.
  2. Men ellers er selve rammerne for processen den samme som når der arbejdes med individuelt tema.

Pris:

Ved åbne grupper og ved 1 terapeut 250 kr/person / session.

Sessionen er ca 2 timer ialt.

Gruppe størrelse: min 5 og max 8 personer.

Lige nu starter jeg et hold op den 30. januar 2019