Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
+45 51 51 10 17
mette@dancemovement.dk

Nyheder / Aktuelt

Danse Bevægelses Terapi - Psykoterapi - Coaching - Proces Facilitering

Januar 2019

Så har en TV kanal igen været på besøg hos vores “Dans med Parkinson”. Denne gang er det Roskilde lokal tv, og det primære fokus er det nye forskningsprojekt fra RUC.

I kan se programmet her (45 min), men udsendelsen bliver sendt i den kommende uge på Kanal Hovedstaden, dvs. Tegnsprogskanalen, nr. 96:

Mandag den 28. januar kl. 5.30 og kl. 7
tirsdag den 29. januar kl. 21
torsdag den 31. januar kl. 15
fredag den 1. februar kl. 10
lørdag den 2. februar kl. 15

December 2018

Er inviteret med i et forskningsprojekt omkring dialogisk samskabelse, hvor parkinson ramte og deres pårørende fortæller om at danse med parkinson. Forksningsprojektet starter op til januar 2019.

Læs mere her:

https://ruc.dk/nyheder/patienter-og-parorende-fortaeller-om-danse-med-parkinson

—–

Nu er der også åbnet op for mennesker med andre livsvarende sygdomme /lidelser til at danse med i Ishøj hver tirsdag.

——–

Så er der igen Danse- og bevægelses terapi i gruppe – vi starter 30. januar 2019

November 2018

TV Lorry har besøgt mit dans med Parkinson i Ishøj

Læs mere her, og klik på videoen længere nede.

I sidste uge kom vores Dans med Parkinson i Ishøj på TV Lorry. Vi har plads til flere – også hvis du bor andre steder end Ishøj.

Du er velkommen på holdet hvis du har parkinson med eller uden pårørende, også selvom du har brug for støtte af stol, rollator eller lignende.

Har du et andet handicap, uheldbredende sygdom end Parkinson og du tænker, det kunne jeg godt tænke mig – så kontakt mig gerne for en snak – Vi har en deltager med Cerebral Parese.

Videoen er lidt længere nede på siden når du har klikket dig på linket her.

 

Dans med Parkinson – I Ishøj og Tune

Den  4. september kl. 10-1130 starter jeg igen op med Dans med Parkinson. Det foregår i Ishøj, men du behøver ikke at bo i Ishøj. Kontakt mig gerne for mere information.

Den 19. september kl. 14-16 starter vi igen op i Tune (Østsjællands kreds) – 5 gange ialt, se længere nede.

 

September 2018


juni 2018


 

Dance Movement ønsker jer alle en dejlig sommer.

Det har været et overvældende dejligt første halvår. Mange nye typer opgaver er kommet indover. Og jeg glæder mig til at tage fat på endnu flere nye som genkendelige opgaver til efteråret. Samtidig siger jeg TUSIND TAK til alle jer, der har vist den tillid at invitere mig med Dance Movement ind i de nye opgaver.

 2017

December 2017

Så er eventfolder klar til Life Energy Process International Summer Konference i Italien.

Eventfolder_Titignano_

En uge hvor du får tid til at dyrke dig selv, møde et fælleskab der ikke kan beskrives med ord, spise lækker Italiensk mad, drikke udsøgte lokal Italiensk vin, og så på et sted der er unik og smukt – en gammel middelalderlandsby.

 

Temaet dette år er

CHALLENGE YOUR LIMITS –

INSPIRE YOUR LIFE

July 22. – 28. 2018 Titignano, Umbria, Italy

 

 


November 2017

TILBUD – ved bestilling senest 31. december 2017

Workshop “Kan man blive bedre til at kommunikere ved at Danse?”

3 timer –> 2000 kr + moms + kørsel udenfor hovedstadsområdet.

 


Er blevet inviteret til at holde workshop på konferencen

KUNSTEN AT KOMMUNIKERE – HELBREDENDE KOMMUNIKATION

Workshoppen hedder “Betydning af kroppens sprog i mødet med patienten”

Konferencen foregår 7-8 juni 2018 på Hindsgavl slot.

 

September 2017

Så er jeg også klar til at Danse med MR. Parkinson

 


Maj 2017

I denne video fortæller Karin og jeg om hvorfor vi er gået sammen omkring at lave danseterapi grupper og lidt om om hvad danseterapien er.

 

 Det første gruppeforløb starter onsdage den 14. juni og forløber over 6 onsdage fra 18-20 på Island Brygge Kulturhus. læs mere her: https://www.facebook.com/events/1459480884070959/

 

 


Marts 2017

Jeg har glædet mig sådan til at annoncere at jeg den 14 juni starter et dans og bevægelses terapeutisk forløb op. Det er sammen med psykolog Karin Gazit. Det er en fusion hvor danseterapi og psykologi mødes for at fremme livsglæde. Gå ikke glip af muligheden for at prøve vores forløb. Tilmelding efter først til mølle princippet. Ring gerne for mere information til Mette 51511017

PRtekstDMTKarinogMette2.docx-6

Side 2_PRtekstDMTKarinogMette2.docx-6

 


Februar 2017

Så er der åbnet op for indtag af klienter i PsykoterapiPsykoterapi bevis_ForsidePsykoterapibevis_side 1Psykoterapibevis_side 2Psykoterapibevis_side 3


Januar 2017

Den første måned af 2017 er gået – håber alle er kommet godt fra start. Det er jeg med Dance Movement idet jeg / Mette afsluttede min endelige uddannelse som krop psykoterapeut den 21. januar. Denne uddannelse skal danne og danner allerede fundament til forskellige samarbejder og til hvordan jeg kan bidrage til andres vækst.

Herunder er lidt information om hvad der er på vej. Har i spørgsmål til det eller til hvad i pokker er det der danseterapi og kroppyskoterapi for noget – så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Body – & Storytelling workshop hvor fokus er at forbedre din præsentation af dig selv – sammen med Gitte Madsen fra Storyfinder

Danseterapi grupper – hvor fokus er optimering af livsglæde og tilfredshed med opstart juni med Psykolog Karin Gazit der i sit speciale har skrevet om danseterapi

Dansens Dag den 29. april – igen i år vil vi i Dansk Danseterapeut Forening holde danseterapi workshops.

Musical Storytelling Workshop til velvære og forebyggelse af stress – dette er i sin spæde begyndelse men i vil bland andet kunne finde os til Frederiksbergs Sundhedsuge. Det er sammen med lyd – & sangterapeut og musikolog Anne Ryom

En artikel om min egen rejse ind og ud af stressen

…. dette var en lille bid….

Ring gerne på 5151 1017 eller mail på mette@dancemovement.dk -eller  FB_icon     jeg vil blive glad at snakke med dig.