København SV
+45 51 51 10 17
mette@dancemovement.dk

Danse- & bevægelses terapi, individuelt

Danse Bevægelses Terapi - Psykoterapi - Coaching - Proces Facilitering

Gennem danseterapi får du mulighed for at lære sig selv at kende, ofte på helt nye og uopdaget måder, gennem krop, bevægelse, og bevidsthed – og det kræver ingen kundskaber indenfor dans. Men mere en åbenhed for at ville udvikle sig og måske få løst vanskeligheder eller problemer, på én gang både nænsom, kraftfuld, dyb og kreativ måde, som kan skabe større livfuldhed og bevægelighed i personligheden, trin for trin.

I danseterapi støttes personen nænsomt gennem resonans læring undervejs, og ingen skal overskride grænser de ikke er parat til. Gennem danseterapi bringes krop og bevidsthed aktivt og kreativt i spil, hvor nye bevægelses- og livsmuligheder kan udforskes og integreres på mange niveauer.

gallery

Praktisk

Hvor mange gange forløbet er et samarbejde mellem dig og mig, alt efter hvad er det for en problematik der skal arbejdes med.

Pris:

Se siden priser og rammer – klik her

 

Hvordan foregår det:
Vi starter med at snakke om hvad du går og tumler med, hvilke problematikker du har. Det tager ca. 10 -15 min.

Herefter går vi oftest ud på gulvet og arbejder videre med dit tema gennem dine egne bevægelser. Vi starter med at du bliver grounded og centreret, og jeg støtter dig til din undersøgelse hvor du har ressourcer i din krop. Når du opdager / finder ud af dette, er der et fundament for at arbejde videre ind i din problematik. Mod slut sidder eller ligger du i stilhed og fordøjer din session, og det du har opdaget hos dig selv. Vi arbejder ca. 30 min. – 45 min.

Herefter opsummerer vi kort, og snakker om hvordan du kan tage det med dig videre ud i livet. Det varer ca. 10-15 min.

I alt ca.1 time – 1 time og 15 min.